HOME Artikelen Copyright
Facebook Fossiel.net In English In het Nederlands

Mededeling


Bouw mee aan Fossiel.net!
Hoe kan ik helpen?

Doneren

Wij zijn geheel afhankelijk van donaties. Daarom vragen wij onze gebruikers ons te helpen.

Populairste Artikelen

GeorockhopCopyright

Alle afbeeldingen en teksten op deze website vallen onder het copyright en mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd of verspreid. Hergebruik van (delen van) deze site is alleen onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Neemt u hiervoor contact op met H. Zevenberg (eigenaar https://www.fossiel.net).

Gebruik en verspreiding

Informatie van deze site mag niet op papier, andere websites of anderszins worden verspreid zonder voorafgaande toestemming. Dit geldt zowel voor commerciële als andere doeleinden. Printen of opslaan van de informatie voor persoonlijk gebruik is wel toegestaan.

Onderwijs

Voor onderwijsdoeleinden mogen ongewijzigde elektronische of schriftelijke kopieën gemaakt worden voor klassikaal gebruik (op kleine schaal; tot 50 stuks), onder voorwaarde dat de kopieën zonder kosten worden uitgedeeld en dat "www.fossiel.net / H. Zevenberg" worden genoemd als copyrighthouder.

Juistheid

De eigenaar en het Fossiel.net team kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor onjuiste gegevens en de gevolgen daarvan. Ook zijn zij niet verantwoordelijk voor berichten van anderen op de site.

Voor vragen en verzoeken kun je contact opnemen met het Fossiel.net Team: info@fossiel.net.


Heb je aanvullingen op deze tekst? Neem dan contact op met het Fossiel.net Team.